Intelligens Riasztó Rendszerek

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap a fogyasztók érdekeinek védelme.

A biztonságtechnikai piacon, különösen a behatolásjelző rendszerekkel kapcsolatosan, ezt szolgálják a Magyar Biztosítók Szövetsége röviden MABISZ – által kiadott termékajánlások.

Ugyan is nagyon nem mindegy, hogy egy a feladatát ténylegesen ellátni képes biztonsági rendszer felhasználói lehetünk, vagy csak a biztonság hamis illúziójában ringathatjuk magunkat.

A magyar biztonságtechnikai piacon azon résztvevők ,akik komolyan érdekeltek a minőségi termékek

hazai forgalmazásban, önként vállalják az általunk forgalmazott eszközök általi vizsgálatát.

Riasztóközpontok

A biztonságtechnikai piacon, különösen a behatolásjelző rendszerekkel kapcsolatosan, ezt szolgálják a Magyar Biztosítók Szövetsége röviden MABISZ – által kiadott termékajánlások.

Miért a SATEL riasztó rendszerek

miert_a_satel

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vagyonvédelem, minek célja, hogy minél nagyobb biztonságban tudjuk szeretteinket, értékeinket, ingatlanjainkat! A mai világban nem elégedhetünk meg annyival, hogy jól bezárjuk az ajtót vagy hosszabb utazáskor megkérjük a kedves szomszédot vagy a házmestert, hogy nézzen néha rá a lakásunkra, érdemes megbízható rendszert kiépíteni, amit bárhonnan felügyelhetünk, akár számítógépünkkel vagy okostelefonunkkal is, ezáltal, információkat kapva a rendszerről, a különböző eseményekről, beállításokat végezhetünk, anélkül, hogy otthon legyünk.

A SATEL lengyel riasztó család kielégít minden igényt beleértve a kiscsaládosok és a nagycsaládosok igényeit is! A SATEL behatolásjelzőnek három nagy családja van: Integra, Versa, Perfecta. A SATEL lehetővé teszi mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli kialakítást is, valamint ezek kombinációját! A SATEL egyik nagy előnye, hogy folyamatosan bővíti termék palettáját, ár-barát és folyamatosan frissíti a már meglévő termékeinek szoftvereit, hogy, még hatékonyabb biztonságot tudjon nyújtani a mindennapokban.

SATEL a kiscsaládosokra gondolva hozta létre a CA5 kislakásos riasztó szettjét, mely tartalmazza a riasztóközpontot szabotázsvédett fémdobozban, tápegységgel, a hozzátartozó Led kezelőt, 2db érzékelővel.

A Versa család ennél kicsit összetettebb, mert egyszerű kezelhetősége mellett több zónás központokkal rendelkezik (5,10,15) és emellett sok kiegészítővel lehet kibővíteni, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerről vagy ezek kombinációjáról. Egyik nagy előnye, hogy távolról is lehet felügyelni, legyen szó számítógépről vagy okostelefonról (Versa Control applikáció) és a felhasználót egy könnyen kezelhető DloadX nevű felügyeleti szoftver segíti a felprogramozásban. Ideális kis méretű lakások, házak, irodák védelmére!

A MASCO Kft. kínálatában elérhető a VERSA10SZETT szett LCD-s illetve LED-es kezelővel, valamint egy 10 zónás központtal, szabotázsmentes dobozban, a hozzátartozó tápegységgel, 2db érzékelővel.

Versának a másik szettje, mely szintén fellelhető a MASCO Kft. kínálatában, a Versa Plus szett, mely a az említett Versa szettektől eltérően már tartalmaz egy vezeték nélküli rendszervezérlőt és 1db rádiós távvezérlőt is.

miert_a_satel

Ismerje meg SATEL riasztó rendszereinket!

ca-5-szett

SATEL CA5SZETT

  • 1 db telefon kommunikátoros riasztóközpont (CA5P)
  • 1 db LED kezelővel (CA5KLEDS)
  • 1 db szabotázsvédett fém dobozzal (AWO005)

Elérhető már 28 599 Ft-tól

Részletek
versa_10_Szett

VERSA10SZETT-LED riasztó szett

  • 1 db telefon kommunikátoros riasztóközpont (Versa10)
  • 1 db LED kezelővel (VERSALCDGR)
  • 1 db szabotázsvédett fém dobozzal (AWO005)

Elérhető már 52 830 Ft-tól

Részletek
abax_2_szett

SATEL ABAX vezeték nélküli riasztó szett

  • 1 db LED vezeték nélküli kezelő
  • 1 db PIR mozgásérzékelő
  • 1 db nyitásérzékelő
  • 1 db szabotázsvédett fém dobozban (AWO005)

Elérhető már 59 999 Ft-tól

Részletek

Olvasson a SATEL riasztókról!

Satel riasztó szettek

SATEL riasztó szettek

SATEL a kiscsaládosokra gondolva hozta létre a CA5SZETT, ami egyik előnye az ár-érték aránya mellett az egyszerű kezelhetőség! A szett tartalma egy 5 zónás riasztóközpont, szabotázsvédett fém...

Tovább

Vezeték nélküliség

Vezeték nélküli riasztó rendszerek

Már említettük, hogy a MASCO Kft. vagyonvédelmi kínálatában riasztó kiegészítőket is kínálunk több esetben is fellelhető a „vezeték nélküli” jelző, amivel a VERSA10SZETT-nél találkozhattunk...

Tovább
Riasztó rendszerek

SATEL riasztó rendszerek

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vagyonvédelem, minek célja, hogy minél nagyobb biztonságban tudjuk szeretteinket, értékeinket, ingatlanjainkat! A mai világban nem elégedhetünk meg...

Tovább