Intelligens Riasztó Rendszerek

Ön itt áll :

SATEL riasztó rendszerek

SATEL riasztó rendszerek

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vagyonvédelem, minek célja, hogy minél nagyobb biztonságban tudjuk szeretteinket, értékeinket, ingatlanjainkat! A mai világban nem elégedhetünk meg annyival, hogy jól bezárjuk az ajtót vagy hosszabb utazáskor megkérjük kedves szomszédot vagy a házmestert, hogy nézzen néha rá a lakásunkra, itt egy megbízható rendszert kell kiépíteni, amit bárhonnan felügyelhetünk, akár számítógépünkkel vagy okos telefonunkkal is, ezáltal, információkat kapva a rendszerről, a különböző eseményekről, beállításokat végezhetünk, anélkül, hogy otthon legyünk.

Elolvasom a cikket

SATEL riasztó szettek

SATEL riasztó szettek

SATEL a kiscsaládosokra gondolva hozta létre a CA5SZETT, ami egyik előnye az ár-érték aránya mellett az egyszerű kezelhetőség! A szett tartalma egy 5 zónás riasztóközpont, szabotázs védett fém dobozban, 1db mozgás- és 1db nyitásérzékelő, 1db LED kezelő.

Elolvasom a cikket

Vezeték nélküli riasztó rendszerek

Vezeték nélküli riasztó rendszerek

Már említettük, hogy a MASCO Kft. vagyonvédelmi kínálatában riasztó kiegészítőket is kínálunk több esetben is fellelhető a „vezeték nélküli” jelző, amivel a VERSAPLUSSZETT-nél találkozhattunk először, mivel ez a szett már tartalmaz 1db vezeték nélküli rendszervezérlőt is.

Elolvasom a cikket