Intelligens Riasztó Rendszerek

Ön itt áll :

Vezeték nélküli riasztó rendszerek

Vezeték nélküli riasztó rendszerek

Már említettük, hogy a MASCO Kft. vagyonvédelmi kínálatában riasztó kiegészítőket is kínálunk több esetben is fellelhető a „vezeték nélküli” jelző, amivel a VERSAPLUSSZETT-nél találkozhattunk először, mivel ez a szett már tartalmaz 1db vezeték nélküli rendszervezérlőt is.

Már említettük, hogy a MASCO Kft. vagyonvédelmi kínálatában riasztó kiegészítőket is kínálunk több esetben is fellelhető a „vezeték nélküli” jelző, amivel a VERSAPLUSSZETT-nél találkozhattunk először, mivel ez a szett már tartalmaz 1db vezeték nélküli rendszervezérlőt is. Azonban érdemes megjegyezni azt is, hogy a Perfecta családnak van kimondottan 2 olyan szettje, ami vezeték nélküli eszközök használatát támogatja. A Perfecta 16WRL szett és a Perfecta-32-WRL szettről van szó! A Perfecta 16-WRL szett tartalmaz egy 16 zónás vezérlőpanelt, szabotázs védett műanyag dobozzal, antennával, beépített rádiómodullal, mely támogatja a vezeték nélküli LCD-s kezelők, vezeték nélküli érzékelők, távirányítók alkalmazását. Emellett természetesen vezetékes zónabővítőkkel és érzékelőkkel is bővíthetjük rendszerünk méretét. A Perfecta 32-WRL szett már egy 32 zónás riasztóközpontot tartalmaz ugyanazokkal a kiegészítőkkel, mint a Perfecta-16-WRL szett. Ez a 2 szett ideális konténerek, kisebb házak védelmére! A szettekben található vezérlőpanelek már tartalmaznak egy beépített duál SIM GSM/GPRS kommunikátort, ami lehetővé teszi, hogy mobil applikációval is tudjuk felügyelni valamint sms-t, push üzenetek segítségével a rendszerben bekövetkező eseményekről értesülni.

Ennek a 2 szettnek a másik nagy előnye, hogy nem kell annyit kábelezni, mert egy vezeték nélküli vezérlőn keresztül rádió hullámokkal kommunikálnak egymással a központ és az érzékelők!

A SATEL másik nagy vezeték nélküli ága az ABAX, amit Integra és Versa riasztóközpontokhoz fejlesztettek ki és aminek a lényege, hogy a már meglévő vezetékes rendszerből csináljunk egy vezeték nélkülit, anélkül, hogy lecseréljük a központunkat. Ennél a megoldásnál is a megfelelő típusú vezeték nélküli rendszervezérlőt kell a központhoz csatlakoztatni!

Előző cikk:SATEL riasztó szettek